top of page

Semi Permanente Makeup

Beauty Looks by Ketsara Semi Permanente Makeup

Bij semi permanente make-up wordt er door middel van een ultradunne naald, die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht (zoals lipliner & eyeliner).

Het doel van semi permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen voor een optimaal resultaat.

Bij microblading gebeurt het aanbrengen handmatig, met een flinterdun naaldje in de vorm van een mesje (een zogeheten "blade").  Het ziet er daardoor heel natuurlijk uit!

Microblading

Microblading is een revolutionaire techniek waarbij semi permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid. Dus zou jij graag vollere wenkbrauwen willen die er natuurlijk uitzien?

Microblading is jouw oplossing!

Op maat gemaakte wenkbrauwen

Bij Beauty Looks worden wenkbrauwen altijd op maat gemaakt. Dit betekent dat de wenkbrauwen in de juiste vorm en dikte worden getekend, passend bij jouw gezicht. Dit zorgt voor een unieke look, die precies past 

Permanent Eyebrows Makeup in Progress
Permanent Eyebrows

De juiste kleur

Tijdens een microblading behandeling kiezen wij samen de kleur van de pigmenten die het beste past bij jouw haar en huidskleur.

Semipermanent

Met een “blade” worden streepjes in de vorm van haartjes gezet in de bovenste laag van de huid. Hierdoor is microblading semi-permanent en blijft het gemiddeld 1 tot 2 jaar zichtbaar.

Eyeliner

Kan zowel boven als onder het oog worden geplaatst, of beide. Keuze uit een strakke lijn met of zonder wing en uitgeschaduwde eyeliner.

eyeliner makeup

Lipliner

Inkleuren is mogelijk met verschillende technieken, denk aan lipliner, full-lips of de schaduw techniek.

Het kan heel subtiel worden opgezet, bijvoorbeeld om de lip een frissere kleur te geven of schaduw te creëren. Daarnaast zijn ook correcties aan de lip mogelijk, ook dit kunnen wij subtiel aanbrengen.

Denk hierbij vooral niet aan harde lijnen of donkere kleuren, zoals dit vroeger nog wel eens werd gedaan. Ons uitgangspunt is de lip natuurlijk laten ogen of uitgesprokener maken.

U heeft hierdoor geen lippenstift meer nodig!

Make-up erover aanbrengen is natuurlijk geen probleem.

Permanent Makeup Procedure

Semi Permanente Makeup Prijzen;

Afspraak maken;

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

bottom of page