top of page

Mesotherapie

Mesotherapie is een natuurlijke, huidverjongende behandeling voor het gezicht, de hals en het decolleté.

Met deze behandeling wordt de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de huid gestimuleerd.

Met kleine prikjes brengen we verzorgende stoffen in de middelste huidlaag in.

Mesotherapie biedt verschillende voordelen: 

  • Gebruik van lichaamseigen stoffen

  • Snel zichtbaar resultaat

  • Minimale pijnsensatie

  • Geen bijwerkingen

Mesotherapie_edited.jpg

Stop huidveroudering met Mesotherapie

Naarmate je ouder wordt maakt het lichaam bepaalde stoffen, zoals elastine, collageen en hyaluronzuur, minder aan.

Door een gebrek aan deze stoffen verliest de huid aan volume en kracht, waardoor tekenen van huidveroudering sterker zichtbaar worden.

Daarnaast vermindert de stevigheid en elasticiteit van je huid, waardoor deze slapper aanvoelt. Mesotherapie is een effectieve manier om deze huidveroudering tegen te gaan en de huid te stimuleren en te voeden.

De behandeling

Door middel van kleine prikjes in de huid brengen we een unieke samenstelling van hoogwaardige stoffen in. Dit is een complex bestaande uit zuivere en effectieve ingrediënten die van nature in de huid voorkomen.

Naast hyaluronzuur, collageen en elastine bevat de vloeistof die wordt ingespoten ook vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten.

Iedere huid is anders, daarom stellen we de samenstelling van deze vloeistof volledig af op de cliënt  Zo wordt je huid optimaal gevoed en zorgen we voor het beste resultaat.

Mesotherapie brengt het grote voordeel met zich mee dat stoffen direct in de huid worden ingebracht.

De behandeling stimuleert de huid om zelf aan het werk te gaan. Zo verbetert uw huid van binnenuit op de meest natuurlijke manier. Crèmes en lotions verzorgen de huid van buitenaf en kunnen een aanvulling vormen op de behandelingen.

Effect van Mesotherapie

Naast het aanvullen van de lichaamseigen stoffen, zorgt mesotherapie ook voor stimulering van de stofwisseling en het op gang brengen van de bloedcirculatie. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van de huidcellen, waardoor de huid weer gaat stralen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor een optimaal resultaat verschilt het aantal behandelingen per persoon en per huidtype.

Wanneer u last heeft van huidlijntjes of volumeverlies, heeft u zes tot acht behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Voor een preventieve behandeling om huidveroudering tegen te gaan, kan één behandeling al genoeg zijn.

Wij beoordelen uw huid en bepalen hoeveel behandelingen voor u nodig zijn. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Na de kuur adviseren we u om de behandeling elke zes weken te herhalen om de resultaten te behouden.

Na de behandeling

Na de Mesotherapie is het behandelde gebied een beetje rood en kunt u last hebben van kleine blauwe plekjes. Ook kan de huid wat strak aanvoelen en gloeien. Dit is volkomen normaal.

Uw huid zal zich snel herstellen en het resultaat van de behandeling is meestal al na één dag tot een week zichtbaar. Uw huid is strakker en straalt meer dan voor de behandeling.

Vrijwel pijnloos

Tijdens de behandeling gaat de huidtherapeut met een speciale dermapen over de huid.

Hoewel u de prikjes wel voelt, geven patiënten aan dat zij dit niet als pijnlijk ervaren. Dit komt doordat de prikjes erg klein zijn en in zeer hoge frequentie worden toegediend. Dit maakt de mesotherapie voor de meeste patiënten vrijwel pijnloos.

Mesotherapie Prijzen;

1.

Gezicht

(Full Face)

€ 219,-

3.

Gezicht + Nek

(Face + Neck)

€ 299,-

2.

Nek

(Neck Area)

€ 119,-

Afspraak maken;

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

bottom of page